miércoles, 2 de septiembre de 2015

"Material rodante" de Gonzalo Maier


Material rodante
Gonzalo Maier
Editorial minúscula

S'inclou una altra joia al catàleg de l’editorial Minúscula-Paisajes Narrados: En aquesta ocasió coneixem un viatger d'un únic itinerari que es repeteix setmanalment entre Bèlgica i Holanda.

... Ni siquiera es un libro de viajes, porque en ellos se descubren siempre cosas nuevas y desconocidas, y acá todo está calcado, tal como un mantra o un libro de canciones de misa. (Pàg. 90).

Acompanyem el nostre atípic viatger en les seves brillants reflexions, perquè ell viu dos pics per setmana el misteri i l'aventura de viatjar en el mateix tren per fer el mateix itinerari.

Coneix els turistes que fan de la guia Lonely Planet una llista
d'obligacions. Ens parla del pijama com la prenda ideal, oposada a la vida de les presses i de les obligacions; ell experimenta el plaer de la passivitat. Ens dóna pistes de com varen arribar les araucàries a Europa o dubta quan s'ha d'acomiadar per "mail", car no li serveixen les fórmules convencionals.

Aquest és un llibre de viatges que ens duu a un experiència del tot insòlita, molt ben rebuda i que ens fa prometre una fidelitat a l'autor que acabem de descobrir.


1 comentario:

  1. Acabo de leerlo, y además de resultar una lectura ágil y fresca resulta muy práctico por su tamaño de bolsillo, para trayectos cortos. Un saludo.

    ResponderEliminar