jueves, 6 de marzo de 2014

Introducció




Perquè ens agrada llegir i compartir les lectures, perquè així les enriquim, per les divergències i convergències que ens porten a una reflexió més profunda, perquè ens angresquem i prenguem consciència que els llibres son la nostra passió.

Per tot això, aquest blog, us farà arribar propostes, en rebra de vostres… coneixerem alhora textes en els quals, potser no haguéssim reparat.
Des del seu lloc al prestatge, no a tots ens crida l¡atenció el mateix autor, no tots sentim el mateix senyal reclamant la nostra mirada.
Per tot això, hem de compartir l'experiència de llegir.

Millor si llegim plegats!

Ramona.



Nos gusta leer y compartir las lecturas porque los acuerdos y desacuerdos nos llevan a una reflexión más profunda, porque vivimos el placer de leer y tenemos conciencia de que los libros son nuestra pasión.
Por todo esto, nace este blog: os llegarán propuestas, se recibirán las vuestras y también conoceremos textos en los que quizá no habriamos reparado.
Desde su lugar en el estante, no a todos nos llama la atención el mismo autor, no todos recibimos la misma señal reclamando nuestra mirada.
Todo esto nos lleva a considerar que mejor si leemos juntos.

¡Felices Lecturas!

Ramona  





6 comentarios:

  1. Em complau felicitar-te per la iniciativa; els lectors àvids de descobriments i novetats estam d'enhorabona. Serà com quan venia a fer una passada per la llibreria i sabia que me n'aniria amb alguna proposta suggerent de part teva.

    Salutacions i gràcies.

    F.Lillo

    ResponderEliminar
  2. Vaja, m'alegro veure que segueixes amb la mateixa empenta de sempre! Petons des del continent!

    Marta H.

    ResponderEliminar
  3. Excelent iniciativa, ja des de el minut zero amb el teu segell personal de qualitat i rigor.

    Felicitats

    JPS

    ResponderEliminar
  4. Estic mol contenta de trobarme entre tanta bona gent. Moltes gracies Ramona.

    ResponderEliminar
  5. Buenos días, soy Nicolás Moragues, investigador de la UIB. Estaría interesado en contactar con usted. ¿Hay algún apartado de contacto al que pueda escribirle o llamarle? Gracias.

    ResponderEliminar